7 redenen om vandaag nog te solliciteren bij ’t Plankske

Heb jij er al aan gedacht om als huishoudhulp aan de slag te gaan? Ga dan zeker op zoek naar een dienst die bij jou past. Bij ’t Plankske in Oud-Turnhout krijgt elke huishoudhulp een persoonlijke aanpak en begeleiding. Want voldoening bij klant en medewerker staat voorop, vertelt Nadine van ’t Plankske.

 

1. Geen nummer!

“Onze huishoudhulpen zijn de ambassadeurs van ’t Plankske. Daarom willen we dat ze zich goed voelen in hun job, want enkel zo kunnen ze ook goed voor anderen zorgen. We vormen samen een team, en elke schakel van de keten is belangrijk.”

 

2. Jobcoaches aan je zijde

“Als huishoudhulp ga je vaak van post naar post. Toch sta je er bij ’t Plankske niet alleen voor. Je hebt je eigen jobcoach die je ondersteunt. Hoe organiseer je je het beste? Blijf je met iets zitten waarover je wil praten? Je jobcoach staat voor je klaar!”

 

3. Flexibel werken volgens eigen aanbod

“Heb je moeite om gezin en werk te combineren? Wil je opnieuw aan de slag na een poosje thuis? Wil je een deeltijdse job flexibel aanvullen met tof werk? Kies voor een job als huishoudhulp! Je kan zelf bepalen hoeveel uren je werkt. Voelt het goed? Dan vraag je een extra post. Zo’n flexibiliteit vind je in geen enkele andere job!”

 

4. Helpen geeft voldoening

“Als huishoudhulp ben je een spil in het leven van je gezinnen. Ze vertrouwen je hun huis en privéleven toe. Als ze thuiskomen nadat jij er was, wordt hun hartje blij: alles ruikt fris en blinkt weer. Misschien vind je een leuk briefje of krijg je een berichtje, en kan je dag niet meer stuk. Het doet deugd om voor anderen te zorgen!”

 

5. Complimentjes geven

“’t Plankske moedigt iedereen aan om complimenten te geven. Daarom hadden we pas nog een Pluim-actie. We deelden allemaal pluimen uit met een lieve boodschap. Heerlijk om als huishoudhulp in de bloemetjes gezet te worden!”

               En raad eens: Nadine kreeg als coördinator van ’t Plankske ook een pluim!

 

6. Fysiek haalbaar

Bij ’t Plankske hechten we erg veel  waarde aan ergonomie. Dit maakt je job fysiek haalbaar, zodat je zonder ongemakken aan de slag kan blijven. Onze huishoudhulpen krijgen regelmatig opleidingen. Ook een EHBO-opleiding behoort tot de mogelijkheden. Een gezonde geest in een gezond lichaam!

 

7. Fijne extralegale voordelen

 

Een dikke knuffel of een welgemeende dankjewel. Soms zelfs een ijsje op warme dagen, een verjaardagskaartje of een schattige kindertekening. Onze klanten zetten hun huishoudhulpen graag in de bloemetjes.

Maar ook wij van ’t Plankske moedigen je graag aan om bij ons te komen werken. Een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques behoren tot de mogelijkheden.

 

Kom gerust eens met ons praten. We vertellen je nog redenen om bij ons aan de slag te gaan. Tot binnenkort!

Op donderdag 17 mei 2018 organiseert 't Plankske een infomoment voor geïnteresseerde kandidaat-poetshulpen. Om om 9.30u ben je welkom in ons kantoor te Oud-Turnhout (duurt maximum één uur). Vooraf inschrijven is noodzakelijk.  Dit kan per sms (0474/03 60 55), mail (info@tplankske.be), per telefoon 014/452122 of Messenger (Like onze Facebook-pagina!)

Hier kan je je ook inschrijven voor de basisopleiding Huishoudhulp, waarvoor je een certificaat krijgt. De opleiding zal plaatsvinden op 22,23,24 en 25 mei telkens van 9 tot 12u. 

 

Back to Top