Over ons

't Plankske stelt 220 mensen tewerk

't Plankske werd opgestart in 2005, toen Martine Robben besloot om van haar hobby haar werk te maken.

Er werd een eenmanszaak opgericht met de naam 't Plankske. Martine begon het strijkgoed van de mensen uit omgeving Oud-Turnhout te strijken. Dat bleek een gat in de markt te zijn, want al gauw kwam er zoveel werk binnen dat het strijkpunt dringend aan personeelsuitbreiding toe was. Vandaag telt de sociale onderneming 225 medewerkers, een extra strijkdienst in Retie, Kasterlee, Oostmalle, en Vosselaar én een uitgebreide dienst voor huishoudelijke hulp. In 2011 werd Nadine Robben, mede-zaakvoerder om de ondertussen grote onderneming mee te leiden.

Netheid, een vlotte, flexibele service en zeer zachte prijzen dankzij onder meer de dienstencheques, daar hebben wij ons succes aan te danken.

En uiteraard ook aan de inzet van het hele team, dat wij regelmatig ondersteunen met vorming en bedanken met een eindejaars- en verjaardagscadeau.
 

Werken voor 't Plankske

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers en gaan zelfs bij mensen thuis voor sollicitaties. Dit allemaal om de klanten snel en correct te kunnen bedienen in ons strijkatelier of thuis in het huishouden.

Klik hier om onze vacatures te bekijken

 

Onze waarden

  • Wij tonen respect voor elkaar, voor de klant en voor de omgeving waarin we werken.
  • Wij leggen de nodige discipline aan de dag in alles wat we doen.
  • Wij zijn eerlijk.
  • Wij streven naar een grote openheid en toegankelijkheid.
  • Wij behandelen iedereen gelijkwaardig.
  • Wij streven naar welvaart en welzijn voor onze medewerkers.
Back to Top